Svarta änglar...



Att jag gillar svart är väl ingen hemlighet och det kanske inte ens är svårt att undvika att märka även om man skulle vilja det, jag har ju tillochmed en svart ängel.  Väggarna hemma hos mig är visserligen vita, men sen är så mycket som möjligt svart, helst blank piano svart.

Här är några exempel





Ängeln ligger på hyllar på min gammla kommod som jag köpt på auktion och sen självklart målat svart och använder det som nattduksbord. Kommoden är dock nästa exakt lika som den som pappa fick köpa till mitt badrum. Självklart är endast lakan med svarta mönster tillåtna!


Och sen en lite egotripp! Köpte ramen för att jag verkligen blev kär i den, men sen var frågan vad som skulle pryda den. En tillfällgi lösning blev en gammal blyerts teckning på mig som är gjord i Paris när jag var "en plutt" (eller fjortis). Hur som helst har jag fortfarande inte hittat något bättre att ha i ramen då den är rätt stor och oval.




Jag har även ett skit snyggt lågt asiatiskt bord som även det blivit köpt på auktion och sen målat svart. Dock får jag inte plats med det. Det är lite för brett för att jag ska ha det som soff bord. Men jag funderar på om man ska sy en stor sittdyna och ställa det utanför på altanen, med ytterväggen som ryggstöd och ha det som en myshörna. Vad tror ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0