Mooose!



Igår efter lunch drog jag och Stoffe ut och letade svamp. Vi gjorde dock inga stora fynd, verkade som det var lite för tidigt och lite för blött. Men på vägen till svampstället svängde vi förbi Carro (Stoffs ex) och kollade på huset som hon och hennes kille köpt. Riktigt charmigt men mycket jobb, blir lite avis att det ger sig på något sånt projekt och är dessutom 100% övertygad om att de kommer göra det skit snyggt!

På kvällningen var det dags för middag hos Ulrika, på menyn stod en mycket god älg gryta med kantareller!

Ikväll är det motospeddtävling i Rättvik, så då ska vi självklart dit. Har inte bestämt mig om jag ska ta med någon kamera...

Love it!



Fick jag välja så valde jag mycket hellre denna utsikt framför att bo mitt inne i en stad...




Snart så komma Ulrika förbi ovh vi ska fika lite och sen är det dags för crossträning..

Gris+lite mer päls= Ida??



Ni måste hålla med om likheten!









Håller ni inte med??


Idag har vi åkt sittlift upp på toppen av Idre berget, vi alla tre var för lata för att gå upp på toppen, så vi valde att bara gå ner. Ida klarade liften galant, inga problem, oro eller gnäll.


(Stoffe kan också ta kort!)



Nu är det dags för stuvande mackaroner och köttbullar...

Växlande väder



Nyss sken solen här, nu regnar det (igen!!)). Jag hade tänkt att måla staket idag med vette tusan hur det går om staketet är blött..

På onsdag är det auktion nere i Idre by, så då kommer Ulrika upp. Vi ska nog ha picknick i gräset och göra lite onödiga inköp (precis sånt där som Stoffe total hatar men jag älskar!). 

Ulrika är en mycket kär gammal vän, under låg- och mellanstadiet var vi nästan oskiljaktiga, men sen började vi olika högstadium och tappade tyvärr kontakten. Sen när avslutningsbalen för gymnasiet var till ändå träffades vi på parkeringen innan vi skulle åka hem och det var "samma gamla Ullis" (förlåt Ulrika, jag vet att du bara är 6månader äldre än mig).

Hursom helst så har Ulrikas mormor och morfar stuga i Mörkret, ca 2 mil söder om Idre och hon är där denna vecka. Så det passade perfekt att mötas upp i Idre för lite auktionsfynd och sen följer hon med till Fjällvillan (vår stuga heter så) för lite grillning och god dryck. Sen på torsdagen ska vi till hennes stuga och äta kolbotten (SUPER GOTT) och sen ska vi nog gå upp till Njupeskär, Sverige längsta vattenfall. Det är otroligt fin natur där så givetvis så följer kameran med mig.

Jag och stoffe gick det svängen för något år sedan och då tog jag dessa bilder:
(Den nedersta är min favorit)











Mys...



Åh, skulle kunna bo är jämt. Okej, man gör inte så mycket, men det är det som är så skönt.

Stoffe fick en jääätte lång sovmorgon till 12.00 idag, jag brukar jämt väcka honom men idag fick han sova. Sen blev det lite frukost/lunch, en promenad med Ida och sen for vi mot crossbanan.

Crossbanan var rätt fin och trots att det regnat lite så var det inge smet elelr lera pga sandmo. Jag provade att köra fiddyn några varv, men det var inte lika roligt nu när man fått köra lite  kawa 250cc 4takt. Så Stoffe och jag böt hoj, så jag fick ta hans kawa och han fick pluttra runt på fiddyn. Sen fick vi turas om om kawan, 3e gången jag körde nu och det gick rätt okej. En vurpa och lite svullen hand, men inget som dödar. Blir körning igen på tisdag!





På kvällningen har vi klippt gräset (Stoffe har gått med trimmern), sen har jag dragit lite ogräs i rabatterna och sen blev det grillning. Nu sitter vi i soffan och myser med varsitt glas gott och ser på en film...

Ja, jag vet att det är sommar, men brasa är sååå mysigt!!


Stoffe är kung på att göra fina brasor som ser ut som att det skulle vara med i en hollywood film!

Nutid...



Igår åkte vi upp till Fjällvillan i Idre, finns få ställen i världen som jag gillar så bra som att vara här uppe. 
Mycket hellre Idre än Paris!

Idag ska vi nog åka lite hoj på Idres crossbana, men först får det nog bli lite lunch och kanske måla lite staket.

Har inte hunnit ta nå bilder än men ska nog göra det så fort jag fått i oss lite mat...


Början av juli



Blev lite trött på min summering nu, tror ajg låter början av juli vara ett mysterium för omvärlden.

Har i alla fall tagit en bild som jag gillar, ganska sällan det händer nu för tiden. Den är i alla fall tagen vid Hoksbergs gruva utanför Ludvika..


Ganska coolt hur sten kan ha olika färger...

Peace and love



Ganska mycket kärlek, ännu mer musik och kanske mest av allt, jäkligt roligt!




Volbeat, riktigt bra spelning, de levde verkligen upp till mina förväntningar!


Lite mer kärlek...


Lite öl.. (och cider åt mig)


1 sek senare fick han 3 öl över sig, tror ni han frös när solen gått ner??


Stoffe och Daniel Bodin, nog enda normala kortet jag har på dem eftersom det blev någon tävling om vem som kunde göra fulast miner..

Har ni sett Bodins hemsida: http://www.danielbodin.com/DB/index.php
Sjukt duktigt kille på freestyle cross och skoter, fast det kanske man måste vara om man ska vara teamrider för Red Bull och göra shower i hela världen?

Dags att ta sig själv i kragen...

Nej, nu är det väl ändå dags att jag börjar skriva igen, hade funderingarna på att jag fkatiskt bara startade denna blogg för att åka till Wuhan och kunna ha den som en resedagbok. Sen när ajg kom hem tänkte jag att den kunde vara som ett litet minne för framtiden. Sen vette tusan vad som hände, men nu är det dags att ta tag i saken, så därför kommer en summering om vad som har hänt i i slutet av juni och första halvan av juli.

Jag måste bara komma på någon struktur i det hela... hmm..

Det är ju ganska mycket ni har missat;
Mascupen
Peace and love
Ett jäkla regnväder som svämmat öer hela banan i Amsberg, Vi funderar på att start båtklub istället för crossklubb..


RSS 2.0