På plats..


18/3 i lägenheten i Wuhan, kl 21.30 (lokal tid)


Allt har gått bra under dagen och jag kom till Wuhan utan större problem. Ylva (som jag delar lägenheten med) och Sherryliang (jobbar på Wuhan commerce bureau) kom och hämtade mig på flygplatsen. Anna (som jobbar för Borlänge Energi m.m) har tyvärr blivit sjuk, så hon stannade hemma.


Jag kastade bara in mina väskor och så gick Ylva och jag ut och kollade lite medan det fortfarande var ljust. Staden verkar trevligt och lite mer "äkta Asien" än Peking som nog var rätt "upp polerat" i höstas. Ylva kom för några dagar sen så hon fick visa mig runt lite. Vi åt lite kvällsmat och sen handlade vi lite frukost och annat.


Bör nog inte vara några problem att sova i natt. Förutom att sängen är hård som sten, eller snarare hård som plyfa. Det är typ klädd plyfaskiva som madrass, vaddering på max 1cm, så det kanske är tur att man har lite på höfterna.


Har inte fått bredbandet att fungera i lägenheten så skriver i word nu och så får lägga ut allt på kontoret. Ska försöka lura med mig någon av data-killarna på WCB (Wuhan Commerce Bureau) imorgon så får det kolla på det.


Imorgon ska jag till kontoret i 11, ska presentera mig lite osv. 


Kram och go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0