Tre gamla kärringar...



Ni skulle ha sett mig, Anna och Ylva igår, vilken syn! Vi var på gymmet i onsdags och tränade, och igår hade vi alla tre världens träningsvärk! Vi gnällde konstant alla tre. Värst var alla trappor upp till kontoret, för att inte tala om när man skulle gå ner sen. Men samtidigt är ju det skönt, för då vet man att träningen har varit effektiv!

Idag ska jag och Anna träna igen på lunchen, ska höra med Ylva om hon ska med också! Sen under eftermiddag ska ajg förbereda mig för min tenta som jag har ikväll. Ska få tentan mailad till mig, är rättsvetskapen, så då får man ju ändå ha med alla böcker och material till tentan, så går inte att "fuska" typ.


Igår vid lunchen tog vi en promenad i parken som går längs Yangtze floden. Det var så skönt i solen och allt var nästan neon grönt. Men sen på eftermiddagen mulnade det på, åskade och regnade. Idag är det också tråk-väder, men tror det är uppehåll för tillfället i alla fall.





Drakflygning är jätte populärt i Kina och det finns så många otroligt fina drakar. Jag gillar  de som ser ut som riktiga fåglar mest. Funderar på att köpa med mig någon hem, men när ska jag flyga drake hemma i Sverige?
Någon annan som vill ha en drake?


Sånt här te dricker man varje dag till maten istället för vatten/läsk/öl etc. Det här var jätte gott med massa olika blommor, apelsinskal, nypon med mera!

Hoppas att det blir bra väder i helgen! Vore så skönt med lite sol och värme...

kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0