Tuesday morning...



Idag har jag hunnit med en hel del, men har fortfarande mycket kvar att göra. Började plugga strax efter 7 och har försökt få lite ordning i uppsaten. Gjorde världens godaste frukost idag, jordgubbs smoothie med apelsin juicue istället för yogurt och sen massa linfrö, mumma!

Strax innan tolv ska jag träffa min mentor Ronny för lite lunch och sen blir det hem och fortsätta analysera och sen dra slutsatser.

Sen har jag den roligaste delen kvar, mina egna reflektioner om "en blondin i Kina", men det ät rots allt en rätt informell del och den får komma i sista hand, blir lite som en belöning när ajg är klar med de andra delarna.

Imorgon klockan 12.00 är det inlämning så tills dess ska analys, slutsaster och helst mina egna reflektioner vara klara.

Har skickat iväg text till Race nyss också. Det var premiärför fiddy SM i lördags. Längtar nu lite till lördag då Stoffe ska tävla. Tror jag har fått lite roliga bild idéer som ajg ska prova och sen ska nog Natalie med och då tänkte jag lura på henne film kameran så får killarna se sen hur de kör. 


Känns lite tråkigt att våren håller på att blomma över, jag älskar vitsipporna som trängt upp genom det gamla gråa gräset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0