Lördag = "by-dag"


Igår var en fullplanerad dag. Daniel (en kille i byn) fyllde 40 i början av sommaren och fick av oss övriga bybor en hemlig resa/upplevelse. Till saken hör att Daniel är livrädd för att hoppa fallskärm och vi har drivit och trissat honom hela sommaren om att han ska få hoppa fallskärm.

Så igår klockan 9.00 hämtade de andra upp honom medan jag och Stoffe åkt upp till fallskärmsklubben och dukat upp frukost. När de andra tillsammans med Daniel kommit dit kom en av tjejerna från klubben ut och instruerade honom lite, han fick skriva kontrakt att det var på egen risk och han blev bara vitare och vitare... Han visste inte hur han skull ta sig ur det och såg inte ut att gilla läget...Men efter 1,5 timmar där med frukost, instruktioner, provning av "flyg-dräkt" med mera så avslöjade vi att vi skulle åka vidare..

Vi åkte till ICE och red mekanisk tjur, sumo-brottades och lekte laser krig..

Därefter på sena eftermiddagen var det dags för byfest som vi alltid har andra helgen i september.  Alla tar med sig bord, stolar, den mat och dryck de vill äta och sen dukar vi upp mitt på vägen genom byn.

Sen har vi utdelning av årets "Kvistgårdare" och i år blev den mamma som rodde hem titeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0